Σταγόνες ντροπής Δημιουργός: boofox, Voula Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σταγόνες ντροπής κι ένα φευγάτο αντίο,
σ' αυτούς που κοιτάξαν την αλήθεια στα μάτια.
Με πόνο ψυχής κι ένα βαρύ φορτίο,
σπάνε τους νόμους κι ενώνουν τα κομμάτια.
Πράξεις που 'γίναν απο καρδιά ραγισμένη,
βουλιάζουν τις μνήμες σ' ένα απέραντο ψέμα.
Λόγια κι ευθύνες όταν μια αγάπη πεθαίνει,
σε ποιόν ανοίκει το λάθος δεν τίθεται θέμα.
Σταγόνες ντροπής κι ένα βλέμμα χαμένο,
σ' αυτούς που αρνηθήκαν να δουν την αλήθεια.
Σε δρόμους ζωής το σ' αγαπώ τώρα ξένο
κι ο χρόνος έκανε τον πόνο συνήθεια.
Να ελπίζω δεν θέλω γιατί φοβάμαι μην κλάψω,
μη και γίνει η ελπίδα ένα όνειρο απλό.
Να κλαίω δεν θέλω μα ξανά να γελάσω,
μ' ένα γέλιο σαν ψέμα να ελπίζω μπορώ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-06-2010 | |