Κύκλους κάνει ο καιρός Δημιουργός: ΝΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Στον καημό σου είμαι βροχή, στο μυαλό σου ανάμνηση
Κάθε δάκρυ που κυλά, λέει πόσο μ’ αγαπά
Κάθε αναστεναγμός, τι πικρός ο χωρισμός…
Κύκλους κάνει ο καιρός !
Τώρα μόνη θα πονάς, θα με ψάχνεις θα ζητάς
το δικό μου το φιλί, ό,τι αγάπησες πολύ…
Μα εγώ δεν θα μ' εκεί !
Στο 'χα πει πολλές φόρες, μην πληγώνεις τις καρδιές
με αισθήματα μην παίζεις, μάτια μου μην τις παιδεύεις…
Στο καλό και να προσέχεις !
Ήρθε βλέπεις η στιγμή, που είσαι πλέον μοναχή
και η δική σου η καρδιά, υποφέρει και πονά…
Βρήκα άλλη αγκαλιά!
Κύκλους κάνει ο καιρός, πάνω κάτω διαρκώς
τότε πόναγα εγώ, μα ήρθε η ώρα να σου πω…
Θα πονάς μακριά θα ζω !
Στο 'χα πει πολλές φόρες, μην πληγώνεις τις καρδιές
με αισθήματα μην παίζεις, μάτια μου μην τις παιδεύεις
Στο καλό και να προσέχεις ![/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-07-2010 | |