Αγάπες που δεν έγιναν τραγούδια Δημιουργός: Τζάνος Το αγαπώ ιδιαιτέρως τούτο το τραγουδάκι... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Oι αγάπες που χάθηκαν πριν γίνουν τραγούδια
τα τραγούδια που χάθηκαν πριν αγαπηθούν
τα χείλη που ψέλλισαν τα κρυφά τους λόγια
χείλη που αγαπήθηκαν δίχως να αγγιχτούν.
Κάπου θα βρούμε χώρο να κουρνιάσουν
κάποια αγκαλιά ζεστή για να χωθούν
κάποια γωνιά της νύχτας να απαγκιάσουν
μία κιβωτό κρυφή για να σωθούν.
Κι ύστερα, λέει ένα παιδί, ποιος ξέρει
ίσως βρεθούμε κάποιο καλοκαίρι
μες στο τρελό της ζήσης καρναβάλι
να τα ξανάβρουμε και πάλι.
Οι μάταια αγαπημένοι θα ναι φίλοι
και τα τραγούδια θα είναι παραμύθια
κι όσα ποτέ δεν αγγιχτήκαν χείλη
θα πούμε μόνο την αλήθεια.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-07-2010 |