Ξεπερνώ όλα μου τα όρια Δημιουργός: rkiasonas, Γιωργος σιωπη δικο μου ειναι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα στήσω όλα όσα μου έλειψαν στην άκρη
Και αλλά τόσα θα πετάξω στο γκρεμό
Όταν με βλέπεις έτσι και δεν μου λες κάτι
Νιώθω ότι δεν βρίσκεσαι εδώ
Με εγκαταλείπου τα τόσο όνειρα
Η τόσες σκέψης που κάνει το μυαλό
Ξεπερνώ όλα μου τα όρια R
Και από τα ψηλά στα χαμηλά ξαναγυρνώ
Θα βρω τα σκαλοπάτια που έχασα
Θα είναι δύσκολο δεν το αναιρώ
Μα όλα αυτά που τώρα έχασα
Βρήκα την δύναμη και τα πετώ στο γκρεμό
Με εγκαταλείπου τα τόσο όνειρα
Η τόσες σκέψης που κάνει το μυαλό
Ξεπερνώ όλα μου τα όρια R
Και από τα ψηλά στα χαμηλά ξαναγυρνώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-07-2010 |