η Σκια Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η σκια
Ακολουθω μια σκια
που ειναι ο εαυτος μου
τη μερα μονο φαινεται
το βραδυ ειναι εντος μου.
.........................................................................
Ακολουθω μια σκια
στο φως και στο σκοταδι
την μερα ειναι σιωπηλη
μα ζωντανη το βραδυ.
..............................................................................
Ακολουθω μια σκια
συνηθισα μαζι της
οταν θα φυγει θα χαθω
για παντα στην σιωπη της.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2010 |