Μαθητές εν δράσει Δημιουργός: χρηστος καραμανος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε μια τάξη ζωηρή,
μας διδάσκει με ορμή,
κάποιος δάσκαλος αμφί,
που κάτι θέλει να μας πει.
-
Σε ταμπέλα από χαρτί,
το όνομά μου με θωρεί,
ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
το κοιτάζω εγώ σαν χάνος.
-
Στα θρανία μαθητές,
του δασκάλου μας κριτές,
σήκωσα ψηλά το χέρι,
της τάξης είμαι το αστέρι.
-
Πήρα άριστα στ αλήθεια,
ένοιωσα χαρά στα στήθια,
μπράβο μου κι αυτή τη μέρα,
ρούφηξα δημόσιο αέρα.
-
Φόρους πρέπει να εισπράττω,
το δημόσιο συμφέρον να φυλάτω,
μα οι πιο πάνω δεν ακούνε,
το χαβά τους θε να πούνε.
-
Μου κόβουνε πολλά λεφτά,
τι κι αν έχω δυο παιδιά,
σαν είλωτας εγώ δουλεύω,
με αυτούς δεν ξεμπερδεύω.
-
Με μεγάλο ενδιαφέρον,
μέχρι που να γίνω γέρων,
θα διαβάζω εγκυκλίους,
με νόμους που θεωρώ αστείους.
-
Φίλοι μου συμμαθητές,
των ονείρων εραστές,
δείτε τη ζωή αλλιώς,
το σύστημα είναι ο εχθρός.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2010 | |