Οι ημερες του θερους Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Οι ημερες του θερους
Οι ημερες του θερους.............
με τα ελαχιστα ρουχα τις πολλες υποσχεσεις
τα βρεγμενα μαλλια και τις δηθεν τις σχεσεις.
...................................................................................
Οι ημερες του θερους...............
χαλαρους τους ρυθμους δροσερο το αλκοολ
με αλατι στα χειλη και το λουκ ροκ εν ρολ.
...................................................................................
Οι ημερες του θερους..............
με ψευδεις ενοχες να θεριζουν το χτες
μεχρις οτου να γινουν παρελθον και αυτες.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-07-2010 |