πότε φρένο πότε γκάζι Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τήν μιά μέρα είσαι έτσι
καί τήν άλλη είσαι αλλιώς
κάνει ζέστη λές κρυώνεις
κάνει κρύο λές φουντώνεις
τί καιρός είναι αυτός
ή αγάπη σου μού μοιάζει
πότε φρένο πότε γκάζι
πότε φρένο πότε γκάζι
ή αγάπη σου μού μοιάζει
τήν μιά μέρα μ' ανεβάζεις
καί μού λές είσαι Θεός
μά μετά ξεχνάς τά πάντα
καί μού λές μόνο πώς μ΄ έχεις
νά πέρνάει ό καιρός
ή αγάπη σου μού μοιάζει
πότε φρένο πότε γκάζι
πότε φρένο πότε γκάζι
ή αγάπη σου μού μοιάζει ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-07-2010 |