Άνεμος ήτανε Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλό βράδυ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Άνεμος ήτανε
Στης προσφοράς το νησί
ο αέρας δυναμώνει
τα μονοπάτια έσβησαν
το τοπίο θαμπώνει
η σκόνη άπλωσε το μακρι
κίτρινο φόρεμα της
έδιωξε μακρια τον ορίζοντα
έξω απ’ τη ματιά της
Η αγάπη κάπου χάθηκε
με τους ανέμους πήγε
κι η καρδιά μαράθηκε
που δεν την ξανά είδε
το παράπονο τις καρδιάς
ψελλίζουν τώρα τα χείλη
που τ' όνειρο εξανεμίστηκε
στο σκοτεινό το δείλι
13-07-10
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-07-2010 |