Ο επίλογος Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα στιχοφιλοι !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Ο επίλογος
Το κρεβάτι του πόθου
χωρισμένο στα δυο
στον καθρέφτη γραμμένο
το τελευταίο αντίο
Η αγάπη μου έδινε
πνοή για να υπάρχω
μέσα απ’ τον ήλιο της
μπορούσα να λάμπω
Μύριζα στο σκοτάδι
το τέλειο άρωμα της
άγγιζα τη σιωπή
έπιανα την καρδιά της
Μετά ο επίλογος
το απρόσμενο κακό
έφερε τα πάνω κάτω
κι ‘γιναν όλα ρημαδιό
Πληγωμένη η καρδιά
στη δίνη του χρόνου
καταδικασμένη για πάντα
στο ψέμα του λόγου
15-07-10
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-07-2010 |