Το βάφτισμα Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το βάφτισμα
Σε κολυμβήθρα λέξεων βαφτίζομαι,
Θωπείες και λακτίσματα εισπράττω..
Ασάφεια λατρεμένη! Χάνομαι!
Με βλέμμα απ΄αινίγματα χορτάτο.
Κι΄αν σταματήσω σ΄ένα χάδι, αφήνομαι,
Αυθόρμητο και γνήσιο το λέω
Κι΄αν με πονέσει χτύπημα, λικνίζομαι,
Σε χαρμολύπης κύματα επιπλέω.
Αυτό το βάφτισμα, για μένα χρίσμα,
Παίρνω μαζί μου σ΄αναζήτησης παιχνίδι
Κι΄αν το μυαλό μου φαντασίας είναι θύμα,
Τον πόνο αφήνω σε Ανάστασης στασίδι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-07-2010 | |