Χαμένα παλάτια, καινούργιες ελπίδες Δημιουργός: MrNoNo$7 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χαμένα παλάτια
χαμένοι δρόμοι
σε φτωχά λιμάνια
γενιούνται οι πόνοι
Αρχή νέας επταετίας
τέλος η δημοκρατία
μαύρη σημαία
πάλι στην απεργία
Μαύρο σημάδι
αχνό φως στο σκοτάδι
δηλητήριο ανεβαίνει
μέσα απο ένα πηγάδι
Τερματίζεται πάλι
σκύβει ξανά το κεφάλι
Ελλάδα, πατρίδα, περηφάνια
πάνε, τους θέριεψε η ορφάνια.....
Μα από μια σκάλα ανεβαίνει
η ελπίδα και πάλι
ότι χάσαμε για χάρη τους
θα κερδίσουμε πάλι!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-07-2010 |