Η Φιγούρα Δημιουργός: Γεωργία Κόμπου, Γεωργία Κόμπου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στη νύκτα πλανιέται
μία φιγούρα ξανθιά
κι όλο χορεύει με νάζι και χάρη
στου μπουζουκιού την πενιά
Με την ορχήστρα ξηγιέται
τί θα της παίξει ξανά
και του ζητάει
του μάγκα του μόρτη
ένα τραγούδι απ΄τα παλιά
Βήμα με βήμα μετριέται
ο χορός στα σκαλιά
και δεν σταματάει
να χορεύει γεμάτη
ρυθμό και χαρά η καρδιά
Ρεφρέν
΄Ελα φιγούρα
με σέ να χορέψω
δώς μου και μένα ρυθμό
έλα φιγούρα
να σε αγκαλιάσω
τη μέση σου μόνο κρατώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2010 |