Κομμάτι Δημιουργός: stav_s Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κομμάτι ένα με σένα
το άλλο μου μισό
είναι μαζί σου ένα .
Στη ζωή μου κόλλησες
έγινες ουσία
που δεν μ'αφήνει μια στιγμή
αυτό έχει σημασία .
Στην απουσία σου ξεχνώ
πως είναι η ελπίδα
στην αγκαλιά σου ηρεμώ
χάνομαι σαν ηλιαχτίδα .
Είπα ποτέ ξανά μόνο
δεν θα σ'αφήσω
είδα πως μακριά
αδύνατον να ηρεμήσω .
Μακάρι να είμαι ικανή
γερή για να ενώνω
όλα τα κομμάτια μας
μαζί να τα ζυγώνω .
Κομμάτι ένα στη χαρά
κομμάτι στην ελπίδα
η διαίσθηση μας συναντά
σε κάθε μας πυξίδα .
Τότε όλα λάμπουν
όλα ξανά ανθίζουν
κομμάτια γίνονται με εμάς
εκεί μόνο συνεχίζουν ........ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2010 |