Μικρα καλοκαίρια Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μικρα καλοκαιρια
Μικρα καλοκαιρια
γεμιζουν φωνες τα νησια
και ανθιζουνε ολα
στην ακρη στο κυμα ξανα.
..........................................................
Μικρα καλοκαιρια
γαλαζιο ή ασπρο το χρωμα
μια αυρα πελαγου
δροσιζει του ηλιου το σωμα.
..........................................................
Μικρα καλοκαιρια
μας κανετε παντα παιδια
σαν εργο της μνημης
νικατε το χρονο ξανα και ξανα.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-07-2010 |