Ψεμα Θα Πω Δημιουργός: diakogiannis, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ για τον φιλο μου που εμεινε μονος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ψεμα θα πω πως μοναχος
κανω καλη παρεα
ψεμα θα πω πως μοναχος
τα περνω ωραια
με δυο ποτηρια θα τα πιω
τον εαυτο μου θα κερνω
συζητιση θ'ανοιξω
στο κινητο με ακουστικο
στα ψεματα θα σου μιλω
τον ποθο μου να σβυσω
ρεφ
μα εσεις αν δειτε να γελω
και να φωναζω σ'αγαπω
μη μου το χαλατε
κι'αν δακρυσω μια στιγμη
το δακρυ μου θα ναι γιατη
η καρδια μου την θυμαται
ψεμα θα πω ωραια ζω
μονος μου τη βρησκω
ψεμα θα πω ωραια ζω
οχι δεν θα πληξω
βολτες θα κανω θα γυρνω
πισω θα παω στον καιρο
για να σε συναντησω
να περπατισουμε μαζι
να σ'αγκαλιασω μια στιγμη
ξανα να σ'αγαπησω Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-07-2010 |