αποψε δεν θα κοιμηθω Δημιουργός: gerontas, ΣΑΡΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ειναι οι βραδιες που η ψυχη πεταει
και στο κρασι το σωμα μας μεθαει
κι ολα τα μη και πρεπει που ηλιο κρυψανε
ολα μεσα στη μεθη του ερωτα χαθηκανε.
αποψε δεν θα κοιμηθω
θα κατσω διπλα σου να θυμηθω
στιγμες που με πονεσανε
στιγμες που παντα θ αγαπω
αποψε δεν θα κοιμηθω
θα μεινω διπλα σου εσυ και γω
ν ακουω τραγουδια που θυμιζουνε
αγαπες χαμενες και κοιμιζουνε
το κουρασμενο μας μυαλο.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-07-2010 |