Οι Αλιμονοι (η απεργία της απεργίας) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -έχω μια απορία παραμορφωμένε μου!
-σ ακούω συγκάτοικε
-όταν απεργούν οι υπάλληλοι, δημιουργούνε ή δεν δημιουργούνε πρόβλημα?
-φυσικά και δημιουργούνε
-ε τότε,δεν πρέπει να απεργούνε έτσι?
-κατά κάποιο τρόπο όχι !
-όταν απεργούν οι γιατροί, δημιουργούνε ή δεν δημιουργούνε πρόβλημα?
--φυσικά και δημιουργούνε
ε τότε,δεν πρέπει να απεργούνε έτσι?
-κατά κάποιο τρόπο όχι !
-όταν απεργούν οι πιλότοι, δημιουργούνε ή δεν δημιουργούνε πρόβλημα?
-φυσικά και δημιουργούνε
-δηλαδής να μην να απεργούνε ,έτσι?
-κατά κάποιο τρόπο ...
-ε τότες να απαγορεύονται οι απεργίες !
-ε όχι δα,αυτό είναι αντισυνταγματικό!
-μα ποιά επιτέλους απεργία δεν δημιουργείι πρόβλημα,μπορείς να μου πεις?
-η απεργία,που απεργεί
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-07-2010 |