Κυνήγα την χαρά Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ................ενα ταξίδι είναι η ζωή...................ας το χαρούμε ,όσο έχουμε την ευκαιρία............ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οσα και να δώσω στη ζωή
λίγα είναι θα πω,
απο της καρδιάς τα βάθη
φωνάζω σ΄αγαπώ.
Οτι αξίζει στην ζωή,
ψάξτο, μόνο δεν θα ρθει,
ότι σε κάνει να γελάς,
κυνήγα το, μη σταματάς.
Εχει χαρές μεγάλες η ζωή,
και πόνο έχει όμως πολύ.
Πόσο ν΄αντέξει μιά καρδιά,
μονάχη της έτσι να πονά.
Σαν στρείδι κλείνετε και ζει
σε φυλακή χωρίς κλειδί.
Φωνάζει, κλαίει και πονά,
κανείς όμως δεν της απαντά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-07-2010 | |