Σε ζητώ Δημιουργός: Helene52, Eleni Την καλημέρα μου , έναν υπέροχο Αύγουστο εύχομαι σε όλους .... και σ' όποιον Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=verdana][color=black] Έρημοι δρόμοι στου μυαλού μου τις γραμμές
και τ' όνειρό μου τη νύχτα μεθυσμένο
πάλι απόψε μες τους ήχους τις σιωπές
πατάει γκάζι στο χρόνο το χαμένο
δίχως τιμόνι στης πνοής μου τις στροφές
και νάβρω κάπου εσένα περιμένω
να κάνω στάση να σε πάρω αγκαλιά
εκεί στο τέρμα που σέρνεται η καρδιά
[B][I]Και σε ζητώ και σε ζητώ
εδώ στης μοναξιάς τα μονοπάτια
με φλόγα πεθυμιάς μέσα στα μάτια
Και σου μιλώ και σε ρωτώ
πως άντεξες και έκανες κομμάτια
τον έρωτα που του ταζες παλάτια [/B][/I]
Έρημοι δρόμοι της ζωής οι εποχές
και στ όνειρό μου σε βρίσκω και στα λέω
μέσα σε σύννεφα φιλιά από το χθες
το σ΄ αγαπώ σου ζητώ το τελευταίο
σαν ταξιδιάρικο πουλί όλο πληγές
για ένα χάδι δικό σου μόνο κλαίω
να γίνει θαύμα να ξορκίσει τα παλιά
και συ μ αγάπη κοντά να ρχεσαι ξανά
[B][I]Και σε ζητώ και σε ζητώ
εδώ στης μοναξιάς τα μονοπάτια
με φλόγα πεθυμιάς μέσα στα μάτια
Και σου μιλώ και σε ρωτώ
πως άντεξες και έκανες κομμάτια
τον έρωτα που του ταζες παλάτια [/B][/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2010 |