Λίγο πριν Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas θά ήθελα να γράψω γιά τριακόσια σκουλήκια άλλα είδα τήν θάλασσα καί ξέχασα . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φεύγεις ό σάκος σου βαρύς στόν ώμο .
Θά ήθελα μιά συμβουλή σ΄εσένανε αγόρι μου νά δώσω για τόν δρόμο .
Εκεί πού πάς είναι δύναμη ή λησμονιά .
πρόσεχε βαθύς χαμός ή νοσταλγία .
άκουσε ό δυνατός ό ναυτικός δέν έχει άδυναμία .
Όταν κοιτάς τά κύματα σέ κάποιο άπ΄ αυτά θά μέ αναγνωρίσεις.
κάθε κύμα κομμάτια ζωής στή θάλασσα γιά να΄τά τραγουδήσεις.
Απ΄τήν κουπαστή πού θά αγναντεύεις τά κύματα φωνές θ΄ακούσεις ,
θ΄έρχονται από στεριά.
στά αυτιά σου νά μπουν μην αφήσεις.
Παρασυρμένες από τόν άνεμο καί τά πουλιά σού ψιθυρίζουν .
Πατέρα γρήγορα στό σπίτι νά γυρίσεις .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-08-2010 |