Αυταπάτη Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas τά ποιήματα μου δέν κλέβονται . αφού ρωτάς . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μαλιά μέ χιόνια έγώ νέα έσύ αλλά ..... κάτω απ΄τήν ίδια έποχή .
Καί προσπαθεί τό δειλινό νά γίνει αύγή.
καί ό θεός ό Μυλωνάς τό μύλο τής ζωής γυρίζει .
καί τόν κοιτώ προσεκτικά όσο αύτό κοστίζει.
τό μάτι πάντα ξεγελά !
Ή μία φτερωτή σμίγει θαρρείς μέ τήν επόμενη καθώς γυρνά .
Αλλά μονάχα μέ τό μάτι !!!!
Τό δειλινό δέν είναι αύγή . Μονάχα αύταπάτη .
ΑΥΤΑΠΑΤΗ.!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-08-2010 |