Η μικρούλα Ρένα Δημιουργός: papiou Το ποιημα αυτο δεν ειναι δικο μου.Ειναι του αυτοαποκαλουμενου Νικου Απομακρου.Ελπιζω με την δημοσιευση του σε αυτες τις σελιδες(χωρις τη αδεια του) να μην παραβιαζω καποιο πνευματικο του δικαιωμα.(Αν καποιος εχει αντιθετη γνωμη ειναι ευπροσδεκτος να την ε Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η μικρούλα Ρένα
Κουνιέσαι ακόμα στην καρέκλα...
Μα τι κοιτάς επιτέλους παππού;
Τα μάτια σου καρφωμένα
Στην μικρούλα Ρένα...
Κι αυτή ανέμελα κοιμάται
Δεν γνωρίζει... δεν φοβάται...
Γιατί δεν στρέφεις τα μάτια σου αλλού...
Γιατι δεν μου μιλάς παππού;
Η καρέκλα σιγά σιγα σταματάει
Στα πόδια σου επάνω πατάει...
Μα δεν πονάς παππού..
Μήπως μου 'χεις θυμώσει;
Έρχομαι να σ'αγκαλιάσω
Σ'αγκαλιάζω ζεστά
Μα εσύ παγωμένα
Κοιτάζεις ακόμα
Την μικρούλα Ρένα
Κι αυτή πάνω στην ώρα
Τα μάτια ανοίγει
Σε βλέπει.. με βλέπει... χαμογελάει...
Σου κλείνω τα μάτια...
Κι όμως πίσω από τα βλέφαρα
Είναι ακόμα καρφωμένα
Στην μικρούλα Ρένα
Που ανέμελα κοιμάται
Δεν γνωρίζει... Δεν φοβάται...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-07-2005 |