Προμήνυμα Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Προμήνυμα
Ένα προμήνυμα βροχής
Πλανιέται στον αέρα,
Με το δικό σου φέρσιμο
Θες να με κάνεις πέρα.
Και χαστουκίζει ο άνεμος
άγρια την θάλασσα μου,
και θυμωμένα κύμματα
κτυπάνε τη καρδιά μου.
Νομίζω ότι σ΄ ένα βαθύ
Έχω πέσει πηγάδι,
Με τυλιγμένη την ψυχή
στο μαύρο του σκοτάδι.
Τ΄ αστέρια εξαφανίστηκαν
Απ΄τον ουράνιο θόλο,
Μεγάλη πέφτει καταχνιά
Που τον σκεπάζει όλο.
Ο πόνος που έχω στη καρδιά
Χαρά να είναι για σένα,
Και να μην δω τα μάτια σου
Ποτέ μου δακρυσμένα
Χαίρομαι να περνάς καλά
Που χάνω εγώ λυπάμαι,
Μα ξέρω ότι τις καρδιές
Εμείς δεν κυβερνάμε.
Ναταλία Μήτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-08-2010 |