Κερκίδες Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μου 'πες: « Θα σε μισώ με μένος,
σαν οπαδός στον τελικό σου»
μα εγώ ήμουν χρόνια γαντζωμένος
στου έρωτα το ρυμουλκό σου
κι αν στα όνειρα τα περιττά μας
έχει η αγάπη αλλαργέψει,
μπορεί το «τζίνι» του έρωτά μας
ναρθεί ξανά, να σε μαγέψει.
Ίσως ξεφύγουμε από νίλες
κι αν τα όνειρά μας πάλι απλώσουν,
μπορεί του έρωτα οι πύλες
για μας τους δυό να ξεκλειδώσουν
Ας χάσαμε τον τελικό μας
κι ας μαίνονται τριγύρω απάτες,
στο ντέρμπυ το ερωτικό μας
θα ‘ναι οι κερκίδες μας γεμάτες!!!!
15.07.2010
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2010 |