Κι αν καώ--293 Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με τα μάτια κλειστά
ταξιδεύει η καρδιά
και γυρίζει σε σένα
μόνη αγάπη παλιά
και έχουν χρόνια περάσει
χρόνια τόσα πολλά
δεν μπορεί να ξεχάσει
τα δικά σου φιλιά......................
Με τα μάτια κλειστά
κάνω βόλτες στο χθες
και ρωτάω την καρδιά μου
απο εκείνη τι θες
πως μπορείς και θυμάσαι
τα δικά της φιλιά
σε έχει εκείνη ξεχάσει
ζει σε άλλη αγκαλιά .......................
Κι είπα την καρδιά
να κάψω
και τις φλέβες μου
να κόψω
να σωθώ
να γυρνάω στο χθες
να πάψω
στο κορμί φωτιά να ανάψω
σαν κεράκι να καώ
να λυτρωθώ....................................
Κι αν καώ
και αν με θάψω
σε άλλο κόσμο
πάλι εκείνη θα αγαπώ.........................
...................................................................
με την δεύτερη εκδοχή νομίζω
είναι καλύτερα........
2
τι κι αν καώ
τι κι αν με θάψω
τι σ' άλλο κόσμο
κι αν βρεθώ
ψυχή δε γίνεται
να αλλάξω
πάντα εσένα θ' αγαπώ......
--
-
idroxoos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2010 |