Τρέλα και θρησκεία Δημιουργός: ferelpis, αρτέμης αξαρλής Για συνθέτες που αγαπούν το καλό τραγούδι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Μη ρωτάς, τι είναι ο έρωτας?
Μη ρωτάς, τι είναι η αγάπη?
Μαγικό χαλί που το πατάς
και σε πάει από άγιο μονοπάτι,
σε πελάγη ατέλειωτης χαράς.
Πίστεψέ, με και μη με ρωτάς!
Ένωσε τα χείλη σου με τα δικά μου τρυφερά.
Άκου τη καρδιά σου πάνω στη δική μου
νά χτυπά, καρδιά.
Τρέλα και θρησκεία είναι η αγάπη δυνατή.
Όλα τελειώνουν, μα εκείνη πάντα διαρκεί!!
Μη ρωτάς, τι είναι έρωτας?
Κράτα μου το χέρι μη φοβάσαι.
Στα λευκά φτερά του σαν πετάς
δισταγμούς και αμφιβολίες άσε,
σε παλάτια ονειρικά, να πάς.
Πίστεψέ, με και μη με ρωτάς!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2010 | |