Συντονίζω την καρδιά Δημιουργός: Ζήνωνας Να έχετε ένα όμορφο μήνα και ο Θεός μαζί σας! Καλό Φθινόπωρο και καλή αρχή... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Τα τραγούδια κι οι φωνές
σμίγουν τ' αύριο με το χθες
κι οι αγγελικές χορδές
μουσικές για τον Θεό γλυκά υφαίνουν.
Μα δεν ήξερε η καρδιά
στον ρυθμό τους να χτυπά
κι άκουγε τ' αλλοτινά
τα τραγούδια που τα θέλω της μπερδεύουν.
επωδός
Στη συχνότητα π(ου) εκπέμπει ο Θεός
την καρδιά θα συντονίσω να χτυπά
να μιλώ με προσευχές για να Του πω
της ψυχής τα φανερά και μυστικά.
Με τις νότες της ψυχής
θα συνθέσω μουσική
στο Θεό μια προσευχή
με τα δάκρυα στα μάτια να Του ψάλλω.
Ένα χάδι Του ζεστό
στο κορμί να αισθανθώ
κι αν αξίζω να σωθώ
με Αγγέλους στα ουράνια θ' αγάλλω.[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2010 |