Η ζωή μας ένα δάκρυ Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου σε όλους και μια όμορφη βδομάδα με δάκρυα χαράς!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ
Τον έρωτα πουλήσαμε
το όνειρο μαδήσαμε
και μείναμε πεζοί
Το σήμερα φιμώσαμε
την θύμιση στοιχειώσαμε
και χτίσαμε φυγή
Η ζωή μας ένα δάκρυ
που μετρά την μοναξιά
που διψά για την αγάπη
και ξεσπά στην σιγαλιά
Η ζωή μας ένα δάκρυ
που κυλά από γινάτι
Το στοίχημα το χάσαμε
την Άνοιξη ξεχάσαμε
και φέραμε βροχή
Το χάραμα νυχτώσαμε
τον θάνατο ζυγώσαμε
και γίναμε σκληροί
Η ζωή μας ένα δάκρυ
που μετρά την μοναξιά
που διψά για την αγάπη
και ξεσπά στην σιγαλιά
Η ζωή μας ένα δάκρυ
που κυλά από γινάτι
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-09-2010 |