Αφιερωμένο Δημιουργός: KTiNoS se polu kosmo ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στη ζωή σου, η ευτυχία
από άλλους εξαρτάτε
μα οι άλλοι είναι σκληροί
με τους δίπλα πονηροί
και τα αστεία τους ακόμα
είναι υπολογισμένα
να σε ρίξουν, να σου πουν
να στη μπουν
Κι αν αρχίσεις και φορτώνεις
-Έλα ένα αστείο ήταν
(και περίεργη ! )
Κι όμως η ζωή δεν είναι αυτή
Είναι διαφορετική
Η ζωή έχει αγάπη
Η ζωή έχει ουσία
Η ζωή είναι ωραία
Η ζωή δε τα χει με άλλων
ΕΣΥ την απατάς!
Με υπανθρώπους ταπεινούς
Αυταρχικούς και μαλθακούς !
Κι ένα σου λέω , να με θυμάσαι
Η ευτυχία από μέσα σου πηγάζει
και το μαράζι
κι αυτό το ίδιο !
Μην αναλώνεσαι αργείς
Και με τους βλάκες καθυστερείς !
Εσύ έχεις ταλέντο, δεν είσαι θύμα
άσε τους ρόλους τους χαζούς
Γίνε θεά
και πες αντίο μια για πάντα
Στη μοναξιά !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2005 |