Καταγγελία Σιωπής Δημιουργός: Adamopoulos Andreas Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κ άτω απο την επιφάνεια ζεις
Α ναγγέλεις καιρό τώρα πως αποχωρείς
Τ ι ρωτάς το γιατί,αφού έχουν όλα χαθεί;
Α ναπνέεις με ψευδαισθήσεις χωρίς ντροπή
Γ ελάς παράλογα τη λάθος στιγμή
Γ ίνεσαι τίποτα ξαφνικά στη βροχή
Ε λεύθερος μοιάζεις,ποιος είσαι εσύ;
Λ ες πως αύριο θα φύγει ο πόνος και είσαι μόνος
Ί λιγγος και κραυγή απέμειναν πια
Α ναπνέεις με ψευδαισθήσεις χωρίς ντροπή
Σ άπια τα δόντια,σάπια η ζωή
Ι λιγγος και κραυγή απέμειναν πια
Ω μια όμορφη αναζητά
Π ιο ωραία γλέντια στη επιφάνεια της θλίψης
Η λιος σαν φαίνεται,χαρά παραμυθιού
Σ ιωπή και νέκρα,εδώ τα άνθη μαυρίζουν
και θάνατο όλα μυρίζουν.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-09-2010 |