Μόνος θε να πεθάνω Δημιουργός: Lamogio20, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέρα γιορτής, μέρα λαμπρής
που 'χαθει το σκοτάδι
φανεροθήκαν οι εχθροί
άλλος να μην ξανάρθει
Ξέσπασε μέσα μου από χαρά
δεν το 'ριξα στο κλάμα
μπόρα κι αν ήταν πέρασε
τώρα μένει η ψιχάλα
Λόγια και λόγια χόρτασα
κοντεύω να ξεράσω
θέλω όλα πράξεις να γενούν
τα λόγια τα προκλητικά στην φλόγα να πετάξω
Αξίζει να ζήσω μοναχός
Αξίζει να ζω μονάχος
Μόνος γενήθηκα, μόνος μου ζω
μόνος θε να πεθάνω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-09-2010 |