Σε μια πλάνη χάνομαι--305 Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι καθορίζει το σωστό
χρόνια αναρωτιέμαι
αφού σε τούτη τη ζωή
νιώθω ότι πλανιέμαι.........
Στου νου τα αδιέξοδα
οι σκέψεις σταματάνε
τα τείχη αδιαπέραστα
πίσω ξανά με πάνε..................
Σε μια πλάνη χάνομαι
σ' αξίες ξεχασμένες
σ' αγάπες δίχως αύριο
στα πρέπει κλειδωμένες.........
Κι όπως γυρνάει διαρκώς
του χρόνου το ρολόι
οι αναμνήσεις κύματα
στου πλοίου μου την πλώρη.............
Το βλέμμα εκείνο αναζητώ
του έρωτα τον φάρο
για ένα ταξίδι μαγικό
πέρα από τον χάρο...........
--
idroxoos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-09-2010 |