Σου μίλησα Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ καλημέρα ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ
Σου μίλησα
Και απάντηση δεν πήρα
Κι αναρωτήθηκα, γιατί;
Φοβάσαι ν ακούσεις τη φωνή σου;
Ή μήπως μιλάς με την ψυχή;
Σου μίλησα
Κι άφησες ελεύθερα τα περιστέρια
Κι αυτά γράφουν στον αέρα
Λόγια αγάπης
Μα εγώ περιμένω ν ακούσω τη φωνή σου
Την έχω ανάγκη
Σου μίλησα
Κι άρχισαν να χορεύουν
Ό ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια
Και να σε παρακαλούν κι αυτά, να μιλήσεις
Όλα έχουν την ανάγκη της φωνής σου
Αλλά εσύ μιλάς με την ψυχή
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 19/09/2010
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-09-2010 |