Γυάλινη μπάλα χιονιού Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas παιδικά παιχνίδια πού με ακολουθούν . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οταν μέ τήν αγάπη τέλειωσα μου έλειπε τό αίμα.
τώρα τά δειλινα άγάπες ανασταίνω μονάχα με τήν πένα .
Καί γεννηθείτω αγάπη .
Τήν Μαργαρίτα μύρισα πρίν μπει σε κάποιο βάζο
στήν τελευταία κλίνη.
Ω!! Θεέ πώς ευωδιάζουν τά ντουλάπια τών ανθρώπων
που σε έκλεισαν .
οι ιδιοι μυρίζουν ναφθαλίνη .
άγάπες κλεμμένες σέ ντουλάπια κλεισμένες
σέ γυάλινες μπάλες χιονιού καλά φυλαγμένες .
κάποτε ανοίγουν τά ντουλάπια κομπάζοντας
γυρίζουν τίς μπάλες θά πρέπει να δείξουμε θαυμασμό.
Ψεύτικη αγάπη ξυπνά από κόμμα
τό ψεύτικο χιόνι ξεκόλλησε από τόν πάτο... πετά ! και πέφτει
ξανά στό ψεύτικο χώμα .
Κι΄ομως εγώ μυρίζω!!!
Μαργαρίτα ..
στό ψεύτικο χιόνι
εγώ κρυώνω ακόμα!!!
Νομίζω κλέφτης θά γίνω .
εραστής τής νιότης μου εγώ θέλω να μείνω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-09-2010 |