Σ τ ί γ μ α Δημιουργός: στίχος, Χριστίνα ( Μαβιά Ηχώ ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Τα θυμάμαι όλα
Βασιλικά στα περβάζια
Το φόντο πίσω σου - λόγια μεγάλων ανδρών κι αφίσες coca cola
Συγκεντρωμένο βλέμμα - τεμαχισμένες λέξεις
Μη μου κάνεις κράτηση σ'αυτό το δεσμωτήριο - είμαι παλαιάς κοπής
Να ναυπηγήσω, προτιμότερο, ένα ασυνήθιστο φεγγάρι
και προσεχώς να σου το στείλω
σε τίποτε ελαττωματικές νύχτες
Κι αν τύχει και παγιδευτείς στο αινιγματικό του χαμόγελο
Αν η ανικανοποίητη παλίρροια κατακλύσει το ιερό σου
σκιτσάρισε μια παρωδία - τη διαφυγή σου -
κι αθωώσου...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-09-2010 |