Τιτλος ; Δημιουργός: ZYGOMITROS, Βασιλης Ζυγομητρος παρατηρήσεις σχόλια και κάνα εκατομμύριο εύρο καλοδεχούμενα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα λόγια είναι φοβισμένα, τα αισθήματα μου ματωμένα.
Τα θέλω μου κατηργημένα, τα όνειρα μου σαστισμένα.
Δώσε μου δύναμη να ζω, πνοή για να αντέξω
Δώσε μου φιλί παρήγορο, όνειρα γλυκά να βλέπω.
Προτού η νύχτα ξημερώσει προτού η αγάπη μας τελειώσει
μην αναζητάς ευθύνη και δώσε μου ότι έχει απομείνει
στα κάτεργα του έρωτα δεν υπάρχουν αφεντικά και δούλοι
πολλοί δουλεύουνε εκεί και βγαίνουν κερδισμένοι όλοι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-09-2010 |