Πόσο πολύ Δημιουργός: stav_s Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσο πολύ σε αγάπησα
ποτέ σου δεν το είδες
πόσα πολλά σου άλλαξα
όλα τα διαγράφεις .
Τώρα που φεύγω μου ζητάς
να δώσω σημασία
σε ότι τόσο καιρό λέω
ΚΟΙΤΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.
Εδώ να μείνω μου ζητάς
μα δεν αλλάζω γνώμη
φοβάμαι να σε εμπιστευτώ
στα μάτια δεν κοιτάω .
Κλαίω από μέσα μου
πονώ μα πίσω δεν γυρνάω .
Πόσο πολύ σε αγάπησα
θα νιώσεις στη φυγή μου
η απουσία θα πονά
μα από μακριά ψυχή μου .
Καλή συνέχεια εύχομαι
σε ότι και αν κάνεις
σε αγάπησα , σε αγαπώ
μα μόνο αυτό δεν φτάνει .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-09-2010 |