Όνειρο θεού Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas οταν πέφτει το σούρουπο. μελαγχολείς . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πές πώς ήταν όνειρο
ένα κύμα πού έσπασε σε κάποιο βράχο .
φάντασμα του τίποτα πού δίψασε
και βγήκε από τόν τάφο.
Αναπολήσεις μοναχά από λέξεις.
Κοίταξε, ήλιοι σε κομμάτια !!!
θαρρείς εκεί στά βαθιά πώς κολυμπάνε .
καί κύματα νεκρά πιά
θυμάσαι τότε ;οι αφροί νόμιζες πώς μιλάνε ...
ψευδαίσθηση.
Εργο ζωγράφου ή ζωή
πού δεν υπάρχει.
Ενα όνειρο θεού
πού βλέπει αμα λάχει .
Ηλιε δεν ήσουν στήν Ανατολή. Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-09-2010 |