Παζλ Δημιουργός: χαμογελο, ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ολα τα πονηματα μου, ειναι νομιμως κατοχυρωμενα.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σκορπιες εικονες ολα οσα μαζι σου εζησα
μερες και νυχτες που με τα φιλια σου μεθυσα,
σαν ενα παζλ, που κι οι δυο μαζι το φτιαξαμε,
μα δε μας αρεσε, γι΄ αυτο και το πεταξαμε....
Ετσι παμε παρακατω και κομματι το κομματι
παλι απ' την αρχη θ' αρχισουμε,
ετσι παμε παρακατω, χωρια ο ενας απ' τον αλλο
να τολμησουμε να ζησουμε.....
Λογια και πραξεις, που ομως δεν καταλαβαιναμε,
ονειρα ατελειωτα, ομως δεν τα πιστευαμε,
σχεση επιφανειας που με αγαπη δεθηκε,
στο τελος φοβηθηκε, ξεθωριασε και εσβησε...
Ετσι παμε παρακατω και κομματι το κομματι
παλι απ' την αρχη θ' αρχισουμε,
ετσι παμε παρακατω, χωρια ο ενας απ' τον αλλο
να τολμησουμε να ζησουμε.....
Γρηγορης
28/11/2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-09-2010 | |