Έλα να ρίξουμε μια πέτρα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έλα να ρίξουμε μια πέτρα
μες την άβυσσο
να πάνε τα φαρμάκια μας
στον πάτο
Έλα να σβήσουμε
για πάντα ότι τ άνισο
να συνεχίσουμε παρέα
για πιο κάτω
Έλα να πούμε στο Θεό
την καλημέρα μας
και καλωσόρισμα στα άστρα
στο φεγγάρι
Έλα κοντά μου
να στεριώσουμε τη μέρα μας
μ ένα φιλί που να διαλύσει
το σκοτάδι
Έλα να ρίξουμε μια πέτρα
μες την άβυσσο
να πάνε τα φαρμάκια μας
στον πάτο
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-10-2010 |