Εγώ αγάπη μου Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγώ αγάπη μου
Κρύβω το δάκρυ μου
Και αν καώ
Ξαναγεννιέμαι απ’ τη στάχτη
Σε υπολόγισα
αξία σου ‘δωσα
Κι εσύ με έριξες
Στου έρωτα σου την απάτη
Ρ
[B]Εγώ αγάπη μου
Το «ναι» το «όχι» μου
Οι δύο όψεις μου
Επιλογές που μ’ έριξαν σε λάθη
Ήσουν κι εσύ ένα απ’ αυτά
Το πιο μεγάλο ίσως ……
που ακόμα με πονά[/B]
Εγώ αγάπη μου
Στο κάθε χάδι μου
Δίνω το χρώμα
Που έχει φορέσει η ψυχή μου
Εσύ το ξέφτισες
Και δεν το πρόσεξες
Στην άκρη το ‘βαλες
Και φάνηκε η πληγή μου
Ρ
[B]Εγώ αγάπη μου
Το «ναι» το «όχι» μου
Οι δύο όψεις μου
Επιλογές που μ’ έριξαν σε λάθη
Ήσουν κι εσύ ένα απ’ αυτά
Το πιο μεγάλο ίσως ……
που ακόμα με πονά[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2010 |