Κάποια πράγματα Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Κάποια πράγματα
Όσο και να τα ωραιοποιήσεις
Παραμένουν άσχημα
Και τις πιο πολλές φορές πονάνε
Δεν φταίει η μοίρα
Όσο κι αν την δαιμονοποιήσεις
Φταίει η ζωή
Γιατί έτσι είναι φτιαγμένη
Το καλό υπάρχει
Γιατί υπάρχει το κακό
Το όμορφο υπάρχει
Γιατί υπάρχει το άσχημο
Η ζωή είναι όλο αντιθέσεις
Και η προσπάθεια είναι
Να τα ζούμε όλα
Χωρίς να εγκλωβιζόμαστε
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 30/09/2010
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2010 |