Ανηφοριές είναι οι ζωές Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανηφοριές είναι οι ζωές
Κι είναι οι πίκρες μου πολλές
Και δύσκολος ο δρόμος
Κι εγώ σε πίστεψα πολύ
Πως θα ‘σαι δίπλα μου εσύ
μα εμπόδιο ήσουν όμως
[I]ανηφοριές είναι οι ζωές
ανηφοριές είναι οι ζωές [/I]
Ρ
[B]Μα όποιος λέει πως αγαπά
Ποτέ τον άλλον δεν ματώνει
Και στο γκρεμό δε τον σπρώχνει
κι εσύ με άφησες εδώ
μια ανηφοριά είναι η ζωή
που λίγο – λίγο εμένα με τελειώνει[/B]
Είπες πως θα ‘σουνα εκεί
σε κάθε δύσκολη στιγμή
πως θα ‘σουνα το στήριγμά μου
μα εσύ με άφησες εδώ
να είμαι ακόμα στην αρχή
κι εσύ χιλιόμετρα μακριά μου
[I]ανηφοριές είναι οι ζωές
ανηφοριές είναι οι ζωές[/I]
Ρ
[B]Μα όποιος λέει πως αγαπά
Ποτέ τον άλλον δεν ματώνει
Και στο γκρεμό δε τον σπρώχνει
κι εσύ με άφησες εδώ
μια ανηφοριά είναι η ζωή
που λίγο – λίγο εμένα με τελειώνει[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2010 |