Ειρωνια Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ειρωνια
Λενε οτι στον πολεμο ηταν
τοσο πολυ ατρομητος
που μπροστα στις σφαιρες
προτεινε το γυμνο του στηθος.
..............................................................
Ηταν ομως τοσο πολυ ατυχος
που τελικα δεν πηγε απο σφαιρα
αλλα απο κρυολογημα.
.............................................................
Κι ομως η πατριδα του
με ασθμαινουσα συνειδηση
τον ανακηρυξε σε ηρωα.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2010 |