Ψάχνω στα σκοτάδια Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλησπέρα σε όλους.....η ζωή είναι ένα ταξίδι, ας το χαρούμε όσο μας δίνεται............ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο σκοτάδι ψάχνω
πάντα για να σε βρω
ανάβω όμως και τα φώτα
και πάλι εσύ δεν είσαι εδώ.
Παντού σε ψάχνω , σε ζητώ
πουθενά όμως, δεν σε βρίσκω
χαμένος είσαι πάντα εσύ
σε δρόμους μένεις πίσω.
Θα ήθελα να ήσουνα
για μιά φορά κοντά μου
να σε βλέπω, να σε κοιτώ
με μάτια ανοιχτά ,καρδιά μου.
Να νοιώθω, πως με νοιώθεις
καρδιά να μ΄ακουμπάς
λίγο σφιχτά σαν με τυλίγεις
στη ζεστασιά μιάς αγκαλιάς.
Μα μόνο σαν σε ψάχνω
με μάτια σφαλιστά
βλέπω το πρόσωπό σου
μά δεν είσαι εσύ πιά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2010 |