Απογνωση Δημιουργός: de la flores Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στις φλέβες μου κυλά η απόγνωση....
και χτύπος της καρδιάς μου η αγωνία
η σάρκα μουδιασμένη και τρεμάμενη
το βλέμμα μου φλογίζει μια μανία.
Ότι στην πλάση είδα ομορφότερο
ότι έφαγα ότι ήπια ότι έχω ζήσει,
όποια στο νου μου θεία εγκαρτέρηση
η γλύκα της μορφής σου τα χει σβήσει.
Σιωπά ο χρόνος, σιωπά ο χώρος , σιωπά ο θάνατος
σιωπά κι ο ίδιος ο θεός όταν σαλεύεις
σιωπά η καρδιά , η κάθε σκέψη, η ανάσα μου
όλα σιωπούν....... μήπως και πεις πως με λατρεύεις.....
de la flores
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-10-2010 |