Να σου θυμίσω; Δημιουργός: ATHINA2005 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θυμάμαι μάτια κόκκινα από το κλάμα
Χείλη να τρέμουν από καημό
Δυο χέρια να ανοίγουν να ζητάνε
Μια καρδιά να σπαράζει με ρυθμό
Θυμάμαι τον καθρέφτη που κοιτούσα
Στο πρόσωπο μου να ρίξω κρύο νερό
Και το κορμί μου να ριγεί από τον πονο
Όταν νόημα δεν έβρισκα να ζω
Θυμάμαι στο πάτωμα είχα λιώσει
Χαλάκι χωρίς να θέλεις να πατάς
Αισθήματα κουρέλια να κρατάω
μέσα στα χέρια μου , εμένα πια!!!
Θυμάμαι ακόμα το ρολόι
Είχε κολλήσει ο δείκτης απειλή
Ο χρόνος κι αυτός να κλαίει
Ζούσε μαζί μου μοναδική στιγμή
Θυμάμαι ο,τι είχε μείνει να μαζεύω
Να το φοράω ρούχο στη μοναξιά
Με ένα κραγιόν το γέλιο να ζωντανεύω
Μα η ψυχή να μη αντέχει να μιλά !!!
Θυμάμαι μετά , ήρθες μια μέρα
Κλότσησες και πάλι σαν παιδί
Το χαλικάκι που ακουμπούσα
Κι έφυγες να παίξεις λίγο πιο κει
Θυμάμαι , μα θυμήσου τώρα κι εσύ!!!
Τι έχεις κάνει , κι απομακρύνου
Δεν είναι αλάνα πια η γη !!!
Να τρέχεις εδώ και κει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-08-2005 |