Όλο ρωτάς Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Όλο ρωτάς
16/10/2010 6:32:37 μμ
Όλο ρωτάς ποια είμαι εγώ
και μου ζητάς να μάθεις,
θα καταλάβεις και θα δεις
μόνο όταν με χάσεις.
Είμαι αυτή που κάποτε
έλεγες αγαπούσες,
κι ότι μόνο για μένανε
εσύ καρδιοχτυπούσες.
Δεν λέω είμαι ( Άγια)
έχω και τα στραβά μου
στ΄ απόδειξα όμως! Σ΄αγαπώ
μέσα απ΄ την καρδιά μου.
Αν θες να δεις πια είμαι εγώ
μες την καρδιά σου ψάξε,
κι όσα εγώ σού χάρισα
με σε δευτέρι γράψε.
Βάλτα όλα στη ζυγαριά
δίκαια μοίρασε τα,
αυτά που μ΄έδωσες εσύ
και όσα πήρες πέτα.
Που θα βαρέσει η ζυγαριά
Κοίτα κι αναλογίσου,
Και όσο έχεις τον καιρό
Έλα κι απολογήσου.
Κι ας με εκαψες μες τη φωτιά
Θεν να σε συγχωρέσω,
Να αναστηθώ απ΄τις στάχτες μου
Πάλι θα το μπορέσω.
Ναταλία Μήτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-10-2010 |