Συγνώμη Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Συγνώμη σου ζητάω πίστεψε με
Τα λάθη που ‘χω κάνει με πονούν
Εσένα έχω μόνο αγκάλιασε με
Τα μάτια σου εμένα να κοιτούν
[I]Τα μάτια σου εμένα να κοιτούν [/I]
Συγνώμη σου ζητάω τίποτ’ άλλο
Δεν έχω πια τις λέξεις στη φωνή
Μονάχα σ’ αγαπώ για ότι είσαι
Με σένα θέλω να ‘μαι στη ζωή
[I]Με σένα θέλω να ‘μαι στη ζωή [/I]
Ρ
[B]Το ξέρω πως …Ήταν σκληρός
Και δυνατός ..ο πόνος που ‘χες νοιώσει
Το ξέρω πως ….ο χωρισμός
Σαν φυλακή …μας είχε πια αποτελειώσει
Μα η λογική ….Κάθε στιγμή
Μια απειλή …που μ’ έφτανε στη τρέλα
Κ ι ήσουν εσύ….. μες τη ζωή
Σαν τη πληγή …. Ανάσα μου και αίμα
μαζί σου μόνο ζω ….Ανάσα μου και αίμα ………….[/B]
Συγνώμη σου ζητάω πίστεψε με
Μπροστά σου είμαι εδώ κι ομολογώ
Το λάθος μου το ξέρω το πληρώνω
Μα εσένα έχω μόνο …ν’ αγαπώ …..
[I]εσένα έχω μόνο ……σ’ αγαπώ ….. [/I]
Ρ
[B]Το ξέρω πως …Ήταν σκληρός
Και δυνατός ..ο πόνος που ‘χες νοιώσει
Το ξέρω πως ….ο χωρισμός
Σαν φυλακή …μας είχε πια αποτελειώσει
Μα η λογική ….Κάθε στιγμή
Μια απειλή …που μ’ έφτανε στη τρέλα
Κι ήσουν εσύ….. μες τη ζωή
Σαν τη πληγή …. Ανάσα μου και αίμα
μαζί σου μόνο ζω ….Ανάσα μου και αίμα ………….[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-10-2010 |